De Prins

Antwan
d’n Urste

De prins

Prins Antwan d’n Urste

Op zaterdag 23 november 2019 werd onze 37e regent bekend gemaakt: Prins Antwan d’n Urste. Prins Antwan is getrouwd met Prinses Jolanda en zij wonen aan de Heikantstraat 56 in Someren. Samen hebben ze twee kinderen: Nena (15), onze jeugdmarkies van 2016 en Keano (11).

In het dagelijks leven kennen we onze Prins onder de naam Antwan Maas. Antwan is werkzaam als vestigingsmanager bij Hansa-Flex Nederland B.V. te Venray.

In zijn vrije tijd klust en tuiniert Antwan veel rondom en in het huis, hij maakt deel uit van het kaartclubje Citaal en hij houdt vooral van speciale bieren en sigaren. Ook is hij al enkele jaren lid van de Materiaal- en wagencommissie van CV de Pompers.

Samen met zijn bevriende Adjudant Ivar en hofdame Bregje Hoeben maken ze van Carnaval in Someren weer een prachtig feest. Het prinsenpaar en hun kinderen nodigen dan ook iedereen uit om samen met hen Carnaval te vieren in onze residentie, café-zaal-brasserie-Grill kitchen ‘In den Herberg’, gelegen aan het Postelplein in Someren.

 

De lijfspreuk van Prins Antwan d’n Urste luidt:

” Hydrauliek van de hand, systemen houden geen stand.
Verbindingen in de bak, want wij Pompers gaan weer uit ons dak.”

Uitleg hints prinsenroaje :

​1e Bak en Braad
Antwan is werkzaam bij HANSA-FLEX Venray Hij werkt vooral met hydrauliekslangen en hydrauliek olie.
2e Boer en Vrouw
Antwan is lid van het kaartclubje Citaal.
3e De gulden middenweg:
Antwan Komt van Someren en Jolanda van Someren-Heide. Nu wonen ze op de middenweg namelijk de Heikantstraat 56 te Someren.
4e Bullseye:
Antwan zijn sterrenbeeld is Stier en hij heeft vroeger bij handboogschieten gezeten.

De Adjudant

Adjudant Ivar is in het dagelijks leven beter bekend als Ivar Hoeben. Adjudant Ivar is getrouwd met Bregje van de Vrande en wonen samen met dochter Gwen op de Ter Hofstadlaan 7 te Someren. Adjudant Ivar is werkzaam bij Kempenhaege te Heeze. Zijn Hobby’s zijn Kans Plus te Asten, lezen, Scouting Someren, kaarten ( rikken ) en verder houd hij ook van speciale bieren en sigaren.

Samen met zijn bevriende Prins Antwan d’n Urste, Prinses Jolanda en zijn charmante Hofdame Bregje hebben ze van Carnaval 2020 een geweldig feest gemaakt.
Ook Adjudant Ivar en Hofdame Bregje zullen hun taak blijven invullen in 2020/2021.

 

Adjudant Ivar

Nog zoveel dagen tot carnaval!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

[/et_pb_column]

De residentie

van CV De Pompers

Postel 27
5711 ET Someren
0493-492061

Het postadres is:
CV De Pompers
t.a.v. Berry Lommen
Eem 3
5711 LH Someren