De Prins

Leon I

De prins

Leon d’n Urste

Prinses Els

Met trots presenteert Carnavalsvereniging De Pompers haar 38e regent. Zaterdag 19 november tijdens het Prinsenbal in de Residentie stelde zich voor Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Leon d’n Urste. Prins Leon Linders is getrouwd met Prinses Els Linders-Hanssen en zij wonen aan de Donge te Someren. Samen hebben ze twee kinderen: Dex (5) en Eef (3).

In het dagelijks leven kennen we onze Prins onder de naam Leon Linders. Prins Leon is werkzaam als Mechanical Engineer bij van Dongen Engineering in Someren.

Prins Leon is een bekende binnen handbal Someren o.a. als bestuurslid, al 11 seizoenen leider van Senioren 1, lid van de sponsorcommissie en organisator van het scholen toernooi. In zijn vrije tijd bouwt Leon graag met Lego en springt hij op zondagmorgen wel eens op zijn Mountainbike.

Prinses Els is werkzaam als specialist Webcare bij Rabobank Nederland. Daarnaast is Prinses Els al jarenlang lid bij toneelvereniging de Speledonckers, en tennist ze bij tennisvereniging Packador.  

Samen met zijn bevriende Adjudant Maurice en Hofdame Meggy  gaan ze van Carnaval in Someren een prachtig feest maken. Het prinsenpaar en hun kinderen nodigen dan ook iedereen uit om samen met hen Carnaval te komen vieren in onze residentie, Café-Zaal-Brasserie-Grill kitchen ‘In d`n Herberg’, gelegen aan het Postelplein in Someren.

De lijfspreuk van Prins Leon d’n Urste luidt:

”`t Is pas een fist as ge mi ons mee bent gewist, dus vrienden en vriendinnen, we vatte d`r nog inne!”

Uitleg hints prinseroaje :

  1. in 1 seizoen van 3 naar 1

Prins Leon en Prinses Els zijn verhuisd van Waterdael 3 naar Waterdael 1.

  1. Hop Hop ………

Prins Leon heeft vroeger op paardrijden gezeten, en is een echte bierdrinker.

  1. Zijn werk is privé

Prins Leon werkt bij van Dongen en woont op de Donge.

  1. Heeft eerder proef gedraaid.

Heeft vroeger veel steken op gehad, hij vond het een sport om steken van raadsleden en Prinsen te bemachtigen en op te zetten.

 

De Adjudant

Adjudant Maurice ( Maus ), in het dagelijks leven beter bekend als Maurice Bergman. Adjudant Maurice is getrouwd met Meggy Bergman en zij hebben 3 kinderen: Sep, Daantje en Jess. Adjudant Maurice is werkzaam bij zijn eigen bedrijf “Mausterlijk” voor prestatie coaching en talentontwikkeling. Zijn hobby’s zijn Waterpolo, klimmen, duiken, vakanties, goeie muziekfestivals en natuurlijk flink loltrappen.

Samen met zijn bevriende Prins Leon d’n Urste, Prinses Els, Hofdame Meggy en hun kinderen gaan ze vergezeld door alle Pompers en Pomperinnekes een geweldig Carnavalsfeest 2022 -2023 vieren.

 

Adjudant Maurice

Hofdame Meggy

Nog zoveel dagen tot carnaval!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De residentie

van CV De Pompers

Postel 27
5711 ET Someren
0493-492061

Het postadres is:
CV De Pompers
t.a.v. Berry Lommen
Eem 3
5711 LH Someren